Sorteermachine

 

Op onze 4 sporen Greefa MSE gewichts-sorteermachine wordt het fruit vervolgens op gewicht en formaat gesorteerd, waarna het vervolgens bij onze medewerkers terecht komt. Onze gewichtssorteermachine stelt ons in staat tot wel 40.000 kg fruit per dag te sorteren! 

Voor het sorteren en verpakken van fruit hebben wij vast personeel in dienst, dat al jaren bij ons werkzaam is. Wij vinden het belangrijk om personeel te hebben dat weet waar ze mee bezig zijn, niet alleen om de rotte appels eruit te halen, maar ook om het fruit in de juiste klasse in te delen. Immers, fruit dat in de verkeerde klasse wordt ingedeeld kan onnodig tot inkomstenderving leiden. Bij ons bent u er van verzekerd dat uw hardfruit ook echt goed gesorteerd wordt, zonder verrassingen achteraf!

Wij halen de rotte appels er voor u uit!

Waterdumper

 

Om te zorgen dat de appels en peren schoon en schadevrij op de sorteerlijn terecht komt, maken wij gebruik van een Burg’s waterdumper. De grote voorraadbakken met fruit worden eerst voorzichtig in de waterdumper geleegd, waarbij het water-transport beschadigingen aan het fruit voorkomt en voor een schone productpresentatie zorgt. Wanneer de rotte appels zijn verwijderd, gaat het fruit vervolgens door naar de sorteerlijn.

Verpakking

 

Tijdens de kwaliteitsbeoordeling wordt accuraat beoordeeld of het fruit tot klasse I of klasse II behoord om vervolgens in iedere door de klant gewenste verpakking te worden verpakt. Dit kan zijn: los gelegd, op pakbladen, een of twee-laags, in dozen, kratten, gestickerd,  etc.

Kwaliteit

 

​Zodra het fruit van de sorteerband afkomt controleren onze medewerkers op kwaliteit, kleur en formaat om het fruit vervolgens te verpakken in de juiste klasse. Hoewel er tegenwoordig ook machines op de markt zijn die dit kunnen, zijn wij van mening dat mensenwerk uiteindelijk toch de beste kwaliteit levert.

Nieuwsgierig naar onze scherpe sorteertarieven en mogelijkheden die wij allemaal bieden?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

VOLG ONS:

  • Facebook B&W
  • LinkedIn B&W

© 2017 by Fruitbedrijf Leendert van Wijk

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now